Občasník

Více
24.07.2018, 18:37 #1 od marcel
Odpověděl marcel pro téma Občasník
Asi málo čtu chaty, tak přezdívky neznám.............tykání rád přijímám. Můžeš mi napsat třeba na mail, co v mém příspěvku o Hálově mlýně byla nepravda??? Myslím, že tu tím nemusíme všechny obtěžovat, ale zajímalo by mě to. Vzhledem k tomu, že jsem tam byl, dokonce od čtvrtka, tam mě to samotného zajímá. Nejsem si vědom ničeho, kde bych se odchýlil od skutečnosti, ale uvědom si, že vzhledem k tomu, že jsi absolvoval sraz zřejmě na sólo skútru nebo motocyklu a ne s Druzetou, tak jsi absolvoval jiný program než my, a pokud nevěříš mně, určitě budeš věřit Martinu Kubálkovi, který nás vedl. On ti řekne určitě po pravdě, jaký byl náš páteční program a jak moc byli účastníci "spokojeni" a jak samostatně odjížděli. Zkus to !!!
A jinak mi klidně napiš na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
24.07.2018, 18:24 #2 od Arpi350
Odpověděl Arpi350 pro téma Občasník
jo..klidně si můžem rovnou tykat. Nic proti :) Já myslím, že jsi toho určitě napsal víc než já. A já nejsem zrovna moc pyšný na to, že jsem něco z toho četl. Anonymně nevystupuji. Arpi je mé jméno..dost jedinečné takže vystupuji naopak velice otevřeně
Ing. Arpád Mura kandidát vět :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
24.07.2018, 18:18 #3 od marcel
Odpověděl marcel pro téma Občasník
Díky za názor anonyme. Pod přezdívkou mohu vynadat komukoli a napsat toho podstatně víc než ty :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
24.07.2018, 17:13 #4 od Arpi350
Odpověděl Arpi350 pro téma Občasník
Občasník je plátek plný polopravd a nesmyslů. Narážím hlavně na ten, který byl vydán po loňském srazu na Hálově mlýně - z toho bylo nejednomu na zvracení. Jitčino rozhodnutí nyní zdá se nedemokratické, ale bylo o něm uvažováno dlouhou dobu a bylo značně vyživováno více členy klubu. Pan Malypetr si za to může sám. Může si založit deset dalších webů a separovat se jak chce. Rozumní lidé se budou snad držet vlastního rozumu. Jitko, drž se a neboj se dělat nepříjemná rozhodnutí. Čas ukáže, že to bylo dobře

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
19.07.2018, 16:47 #5 od marcel
Odpověděl marcel pro téma Občasník
Já s tím souhlasím, toto zbytečné fórum je možno ihned zrušit a smazat, protože pokud Jitka Čezetka rozhodne, že Čezetářský občasník bude nadále na stránkách Skútrklub, nemám s tím problém a jednoznačně jsem napsal, že s tím souhlasím, aby byl kopírován z mých nových stránek na stránky Skútrklubu. Ovšem nedám si diktovat, co smím a co nesmím psát. Píšu to vše pod svým jménem, neskrývám se za žádné přezdívky (skútrbrno a pod. :-() a budu psát to, co si myslím a co si myslí moji kamarádi z České sekce Skútrklubu Čezeta, pro které je Občasník především určen. Takže pokud je hlavním důvodem odmítání Občasníku, že v něm nepíšu to, co chtěji Brňáci číst, ať ho nečtou. Já taky nečtu Playboye nebo Halo noviny (noviny KSČM) protože mě to nebaví a nezajímá. A taky jsou tam určitě napsané informace, se kterými nesouhlasím. A jestliže jsem okamžitě reagoval na slova Jitky "nedemokreaticky jsem rozhodla ....", tak jen proto, že jsem zcela demokraticky chtěl těm stovkám čtenářů, kteří Občasník čtou, umožnit nerušeně v této jejich činnosti pokračovat. Právě jsem měl dopsané další číslo.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
19.07.2018, 06:37 #6 od Jozef Časnocha
Odpověděl Jozef Časnocha pro téma Občasník
Ahojte, ja ako obcasny prispievatel by som bol hlavne rad, ak by ste sa stretli a tam si to vysvetlili, chodime na zrazy hlavne kvoli tomu, aby sme sa stretli a spoznali novych ludi, nie vsetci nam sadnu a nie vsetkych budeme mat radi. Vacsina z nas sa stretava a jazdi hlavne mimo zrazu, ktory sa organizuje pod hlavickou Skutrklub Brno, ak ste si nevsimli, za 20 rokov sa ucastnicka zakladna velmi rozrastla a organizovanie bude coraz narocnejsie a narocnejsie, takze vas prosim, ak mate nejaky problem , tak si zavolajte, chodte na pivo a tam si to vysvetlite. Cezeta (aj klub ) by mal ludi spajat a mali by sme sa hlavne tesit na dalsi zraz. Neda sa vyhoviet kazdemu, a z chyb sa treba poucit. Takto Vas verejne prosim, spojte sily a zahodte jesitnost a hlavne si nepiste. Malo kto z nas ma taky dar, aby dokazal pismom vyjadrit emociu a preto je lepsie riesit veci osobne, druhy moze pochopit inak ako ste to zrovna mysleli a uz sa to iba znasobuje. Tak Vam teda dakujem.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.094 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account