Broušení, leštění, chromování.

.

Dobrý den,
jako sběratel historických vozidel a tím pádem i renovátor bych chtěl Vám a všem členům Vašeho klubu popřát mnoho veteránských úspěchů a šťastných kilometrů v novém roce 2011. Většina úspěšných renovací se neobejde bez broušení a leštění...

Jako novoroční dárek nabízím Vám a všem členům Vašeho klubu novoroční slevu ve výši 10% na veškerý sortiment nabízený na našich stránkách www.chromtechnik.cz . Tato sleva se vztahuje na objednávky odeslané od 1.1.2011 do 31.3.2011.
Součástí je možnost bezplatné konzultace týkající se broušení a leštění kovů, ať už se jedná přípravu před chromováním, niklováním nebo jinou povrchovou úpravou tak jako finální povrch to je leštění hliníku, duralu a ostatních kovů do vysokého lesku.
Abyste mohli tuto slevu uplatnit napište do poznámky v objednávce „sběratel“
Náš e-shop bohužel neumí se slevou pracovat, takže objednávka bude automaticky spočtena za běžnou cenu a na tuto cenu Vám přijde i automaticky odesílaný mail. Slevu Vám udělíme dodatečně na základě poznámky „sběratel“ a cena objednávky po slevě Vám bude oznámena emailem, který Vás bude informovat o odeslání zásilky.
Tato sleva se nevztahuje na poštovné. Zásilek si ale v období od 1.1.2011 do 31.3.2011 můžete objednat libovolný počet v libovolné hodnotě, sleva se vztahuje na všechny objednávky s poznámkou „sběratel“.
Případné dotazy Vám zodpovíme celý den na tel. čísle: 721 883 667 (objednávky, e-shop), technické záležitosti na telefonním čísle 777 555 479 odpoledne od 16-18hod.

 Na našich webových stránkách bych i rád upozornil na sekci "Postupy leštění a broušení" http://www.chromtechnik.cz/pages/postupy-lesteni-a-brouseni/?IdDir=17&Lang=1 kde jsou sepsány postupy z naší brusírny jak leštit hliník a barevné kovy, sledy operací jak připravit železné kovy pod chrom, postup jak připravit věci do chromovny, jak pečovat o nový chrom a další - spousta velmi užitečných rad které uspoří hodně práce.

Postupy jsou zpracované na námi používané pasty se kterými pracujeme, máme zkušenosti a které prodáváme.

S pozdravem
Ing. Jaroslav Bambas

You have no rights to post comments

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account