Pelhřimov 2008 - poděkování

.

Vážení přátelé,
máme za sebou pohodový víkend ve společnosti kolegů, příznivců historických skútrů a motocyklů především značky Čezeta. Setkání bylo navíc okořeněno besedou s pamětníkem, rekordem a volbou Miss Čezeta.
A komu patří poděkování za tyto nevšední zážitky?
Panu Nedvědovi - pamětníkovi, který stál u zrodu našich Čezet a velmi poutavě nám o tom povykládal. Samozřejmě děkujeme za návštěvu i jeho manželce.
Agentuře Dobrý den z Pelhřimova, jmenovitě p.Rafajovi a p.Markovi – organizace z jejich strany byla perfektní. Především Luboš Rafaj se projevil jako zkušený vůdce kolony a po odvolání vozidla Policie k vážnému případu nám na začátek neplánovaně udělal prohlídku města Pelhřimov. Nenarazili jsme ani na jednu světelnou křižovatku a téměř kilometrová kolona se tak neroztrhala. No a při dojezdu nám dokonce nechal zdarma na náklady města umýt vozidla.
Campu „Vekopařezitý“ Řásná, p.Jackwerthovi, který ochotně vyhověl všem našim požadavkům na ubytování.
Kolegům z obce Studená, kteří se určitě ve svém volném čase věnují řízení dopravy, prostě policajti amatéři, ale v tom nejlepším slova smyslu. Kolonu odřídili tak, že leckteří uniformovaní profíci by mohli přijet do Studené na školení. Chlapi, klidně si nalepte na své motocykly „Pomáhat a chránit“. Nám jste pomohli neskutečně. Vydatně jim k tomu ještě přispěl pan VB.
Celému realizačnímu týmu: Hanušovi Čermákovi - nenechal nic na náhodě a jeho zásluhou všechno klaplo, v Pelhřimově i v campu. Dále Bohušovi Rychteckému, Zdeňkovi Rychteckému, Zdeňkovi Hanákovi, Martinovi Balcarovi…
Dík patří i zahraničním účastníkům z Polska Mirekovi a Wojtekovi, ale i „zahraničním“ účastníkům ze Slovenska.

Veliké dík Vám všem za účast a za rok se všichni těšíme na Dlouhých stráních v Jeseníkách.

Miro Gerža
Skútr klub Čezeta

You have no rights to post comments

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account