Lhenice 2009

.

Lhenice 2009Období prázdnin a dovolených je sice příjemné a každý na něj celý rok více méně čeká, ale pro nás pro skútristy je to tak trochu hluché období bez společenských akcí.
A stejně tak, jak jsme vymysleli "zimní" sraz na Křivoklátu, tak jsme zorganizovali prázdninový sraz v jižních Čechách ve Lhenicích v penzionu Ingrid.
Uvítání proběhlo na naše výslovné přání pečeným vepřovým kolenem, čímž byla laťka hned v pátek večer nasazena poměrně vysoko a celý víkend jsme nepolevili.

lhenice1

lhenice2lhenice3Sobotní výjížďka měla tři hlavní cíle, a to prohlídku Holašovic (vesnice zapsaná na seznamu kulturního dědictví UNESCO), Jihočeské muzeum motocyklů pana Hošťálka v Českých Budějovicích (zapsané ve všech seznamech motoristických muzeí) a Muzeum vozidel v Pořežanech u Týna nad Vltavou (nevím, kde je zapsáno, ale o to je zajímavější).
Nedělní odjezd jsme si ještě zpestřili výletem na Orlík, a tak celý víkend včetně všech 650 najetých kolimetrů byl velice příjemný.
Pokud se chcete o tomto srazu dozvědět víc, počkejte si na Čezetářský Občasník, který se právě nyní v redakci připravuje do tisku.

Marcel

You have no rights to post comments

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account