Smraďavka 2012

.

Chtěl bych reagovat na článek v Občasníku, týkajícího se hodnocení srazu na Smraďavce. Jistě,neodmítám kritiku,je to cesta ke zlepšování. Je ale možné, že kritický pohled je jen reakce ukřivděného pána za neprosazení místa srazu v roce 2013. Rád  bych se obhájil za kritizované neddostatky 1)  Šipky směrující na místo srazu, pokud jsem řidič a sleduji dopravní značení,tak mně nemohlo ujít řada informačních cedulí a šipek, které naváděly k Dopraváku. A dnes v době internetu a navigací není problem se dopředu s trasou seznámit.  2) Ubytování - kapacita kempu byla vytížena do posledního místa. a jak bylo uvedeno v přihlašovacích proporcích, chatky jsou čtyřlůžkové,takže ubytovávat jednu manželskou dvojici do jedné chatky prostě nešlo a museli jsme použít způsob kombinace jaký se se nám zdál nejpřijatejnější.A individuální požadavky na ubytování, uvedené v přihláškách, byly bezezbytku splněny. 3) Problemy z organizací oběda na trase si myslím ,že nebyly žádné v porovnání srazů v Lužanech a Prievidzi, kde oběd probíhaltak,že číšník nejprve zjišťoval kdo má co objednané a po jídle každého individuálně kasíroval. V Prievidzi zase oběd probíhal na etapy z důvodu kapacity jídelny. 3)  Průjezd městem - v pátek probíhala rozprava a tam byl každý, kdo měl zájem, seznámen s trasou a rovněž každý dostal dostal plánek trasy.Samotný průjezd Hradištěm už jednodušší být nemohl a klíčové křižovatky zabezpečovala policie. A jěště několik slov na doplnění. Letošní sraz měl rekordní učast, a škoda že nevyšlo počasí, to možná také přispělo k celkovému kritickému hodnocení, ale věřte celou přípravu a organizaci srazu jsem měl na starosti sám neboť v Uh. Hradišti není žádný člen skútrklubu, krerý by mně pomohl, mimo telefonické konzultace s předsedou skútrkubu. A pokud se týká toho počasí, tomu jsem skutečně poručit neuměl přestože někomo připadal způsob organizace jak doby reálného socialismu.    S pozdravem Petr  

Komentáře  

#2 505 2012-11-03 08:03
Ano Petře taky s tebou souhlasím a zejména s tím "že kritický pohled je jen reakce ukřivděného pána za neprosazení místa srazu v roce 2013" Od jisté doby smyšlené bláboly z občasníku nečtu. Ale pro srovnání, kemp Dopravák jsme našli úplně stejně jako kemp v Lužanech, Prievidzi, nebo kdekoliv jinde, já to beru jako neštastnou shodu náhod že zrovna kritici mají problém s nalezením cíle. Ubytování bylo také srovnatelné, organizace oběda byla určitě lepší v Hradišti. Vyjížďka i když pršelo tak nebyla vůbec špatná, a když se podívám na mapu tak snad ani líp naplánovat nešla, vyjížďka v Českém ráji byl slalom mezi výmoly na úzké klikaté silničce kde se v koloně skútrů pletly osobní auta a to většinou ještě z doprovodu. Tento nešvar byl i v Prievidzi a Hradišti, tímto chci připomenout že doprovodné vozy jezdí až na úplném konci kolony.
#1 Jitka 2012-11-02 09:28
Protože jsem se nepodílela na organizaci srazu vůbec, Marcelova kritika mě tolik nezvedala ze židle. Ovšem se Tvým komentářem Petře plně souhlasím. Šipky na zemi jsem moc nesledovala - věděla jsem kam jedu. Ubytování bylo jako vždy v mezích možností, takže to nekomentuji. S obědem dle mého názoru nebyly problémy vůbec. Obsluha doslova lítala a celá naše 120ti-hlavá skupina byla obsloužena i s kávou během 1 hodiny. To zaslouží pochvalu. A průjezd městem? Přece se vždy plánuje průjezd městem, tak proč Hradiště by mělo být jinak?
Nakonec televizní spot byl pěknou tečkou za celým srazem.
Tolik můj osobní názor. Vždy se najde nějaká drobnost, která někomu vadí. Ale v globále - celý sraz byl v pohodě.
Reaguji až dnes proto, že článek byl do dnešního dne "neviditelný".
S pozdravem Jitka

You have no rights to post comments

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account