Sraz Zimrovice

.

Jiz tradicne porada kamarad Ivan Maros sraz v Zimrovicich u Opavy. Taky o vikendu mezi 19.05 az 22.05. 2016 se seslo asi 45 ucastniku jak z okoli, tak i ze slovenske cudziny, zemi Kralovske koruny a byvaleho Reichu a jiz v patek navecer jsem meli nadhernou vyjizdku az do objektu mistniho hradu a zamku s vyhledem po Slezsku. Hit ale byl vlastni vyjezd v sobotu, kde jsme cestou navstivili muzeum vojenske techniky. Dokonce i zapreli odpurci strelneho prachu jako byl nas kamarad Volker neodolali a projeli se jak v tanku tak i obrnenem transporteru po okoli za cenu spotrebovane nafty (30,- Kc).


Pak nasledoval sjezd do muzea motocyklu, nakladaku a aut a vylet po opravdu krasnem, romantickem okoli po nadhernych cestach pri 25°C. Stroje jsme garazovali v mistni hasicarne, odkud Ivan soucasne ridil vsechny akce a staral se peclive o obcerstveni, podporovan celou rodinou od babicky po dcery. Ono taky uvarit mozna 60 litru gulase a udelat vajecnici ze 200 vajec, zajistit snidane a vecere neni jen tak.
Za podpory mistniho Oldtimer-klubu byla dokonce pro ucastniky cela akce zdarma, i ten potrebny aspirin proti bolesti hlavy v nedeli rano. Pokud vim, tak soudruh preseda CSSK udava max. za zdarenou akci ctyri a pul hvezdicky, my jsme se dohodli na cisle 6, ve Slezsku je vse jinak. Ivane a vsem kamaradum moc velky dik, pristim rokem jedem znovu! Fotky a you-tube budou urcite nasledovat.

Foto zde

http://www.rajce.net/a12819869

Komentáře  

#4 Miro 2016-05-30 09:59
Tony, dovolil som si Tvoju pútavú reporáž trochu graficky upraviť, samozrejme nie obsahovo, aby to zodpovedalo layotu na týchto stránkach. Ak tam chceš inú fotku, daj vedieť.
#3 marcel 2016-05-29 06:27
Včera na vyjížďce mi kamarádi řekli, že jistý Tony píše někde o "hvězdičkách". Tak jsem se musel podívat :-). Tony, hvězdičky se dávají nejen za to,, když je akce zdarma :-?. Těch kritérií je opravdu víc. Znám lidi, kteří se ožerou do němoty, když se "pije" zadarmo. Ti by dali možná i deset hvězdiček :-). Hodnocení akcí v Občasníku je nestranné a zohledňuje názory i ostatních účastníků z řad ČSSČ. Až něco zorganizuješ ty uvidíme, jak se ti to podaří, a pokud se zúčastním, tak tvoji akci určitě rád, nestranně a nezávisle ohodnotím. Takových kolegů ze skútrklubu je několik, kteří hodně rádi a často kritizují a ještě nikdy žádný sraz neuspořádali. Takže nejsi zdaleka první :-).Ivan mi už do Občasníku neposlal ani termín akce, takže zřejmě nepošle ani článek, ale to nevadí. Jsem rád, že jste prožili hezkou akci, šest hvězdiček vám opravdu přeju, ale Občasník bude přesto fungovat dál (jako už 15 let !!!) ve starých zajetých kolejích a šest hvězdiček nebude :-)....
#2 Dr.House 2016-05-26 19:16
Slíbené fotky zde:
http://gunsmith.rajce.idnes.cz/skutr_jizda_Zimrovice_2016
#1 Dr.House 2016-05-26 18:27
Musim jen potvrdit Tonyho radky,sraz byl skvelej,dokonale organizovanej,Ivan s rodinou se o nas dokonale postarali,proste bez chyby.
Honzik v nedeli ani nechtel jet domu,jak se mu tam taky libilo.Jak bude chvilka,davam neco fotek na rajce a dam odkaz.
Skutrum Zdar
Stana,Venda a Honzik

You have no rights to post comments

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account