Konečně se startérem

  • Martin
18.08.2006, 21:15 #1 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Konečně se startérem
Rozdíly mezi jedn.provedeními by mě taky zajímali. Marcel má o tom napsanou knihu, tak jsem zvědavej, kdy se dočká publikace i mezi ostatní skútristy ... ? Hned bych jednu vzal.

Aleši, baterku YUASA 12V/14Ah jsem vcera objednal, a napsali, že už není skladem a do konce roku nebude :( Holt se musím mrknout po jiné. Jen musí sedět správný rozměr.

Jinak můžu říct, že každý typ 501 i 502 má své kouzlo. V pohodlí vede 502, bez debat, ovšem 501 představovala v době náběhu do výroby podle mě hodně pokrokový a jedinečný koncepční řešení. Letmý uložení je bomba - používá se dodnes. Bohužel nepoužili nejvhodnější materiál a tak se zadní uložení kroutilo. Gumový odpružení pomocí silenbloků taky nebylo nejštastnější. Esteticky se mi víc líbí 501. Ještě tolik nešetřili :), okrasný slzy, mřížky, klakson na štítu, u prvního typu odkládací schránky a mechanický hodiny, vau, a nakonec dva doutníčky (případně rybiny), ... tohle na mě udělalo dojem o)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • AlesK
18.08.2006, 10:40 #2 od AlesK
Odpověděl AlesK pro téma Konečně se startérem
To máš tedy typ 502/00 a provedení je 03. Já mám 502/00 a 02. Docela by mě zajímalo, čím se od sebe tyto dva na oko stejné skútry liší. Měl by konečně někdo toto číslování jednotlivých typů dát dokupy. Jedinej, kdo v tom má aspoň trochu jasno je Marcel, tak Marceli, hurá do toho. Baterku kup na tom webu - Yuasa 12V/14Ah, mám ji půl rkou a velká spokojenost. Co se pohodlnosti týče, tak je 502 super, ale oproti kejvačce je na můj vkus dost těžká a málo pružná. Ale jinak bezva stroj. A na 501 nedám taky dopustit, i když tam je pohodlnost spíš o kvalitě sedla.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Martin
17.08.2006, 19:48 #3 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Konečně se startérem
To gratuluju k nákupu! Vidíš, našel jsi :)
S posazem a jízdou budeš určitě spokojenej, 502ka je vážně super. Vedle řadičky je trochu málo místa, ovšem žádná tragédie. Pokud nemáš nohu 12ku o) Já spíš obdivuju kluky vyšší postavy, že Tomáši, že poskládají kolena k hraně kastle-štítu, tam moc místa není.
Tak at skútr jezdí!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • jirk
  • Autor tématu
17.08.2006, 18:50 #4 od jirk
Konečně se startérem vytvořil uživatel jirk
Čau tak jsem konečně sehnal 502/03 v původnim stavu, s kokosem za 9500kč plně funkční!Po jawě 21,jawě 250/353 a jawě 555 je to čtvrtá a musim říct ze všech nejpohodlnější-vzdálenost sedla od řidítek je malá a proto sedim vzpřímeně ne jako u 250 kde je mezi nádrž a tudíž posaz v předklonu.Co mi však nevyhovuje je řazení, kam pak dáváte levou nohu? na řadičce je to nic moc a vedle je málo místa. Chci si koupit novou bat. jaká největší se tam vejde? Vzkaz pro Martina s tou trpělivostí jsi měl pravdu.dik. Zatim čau a dik za odpovědi

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.080 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account