Poklička 501
- pedol
-
Méně
Více
13.02.2017, 07:40 #19
od pedol
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odpověděl pedol pro téma Poklička 501
To Honza:
Měl ten skutr bez pokličky v zadní osce otvor M5 pro šroubek držící pokličku?
Měl ten skutr bez pokličky v zadní osce otvor M5 pro šroubek držící pokličku?
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- Honza I
Méně
Více
13.02.2017, 07:35 #20
od Honza I
Odpověděl Honza I pro téma Poklička 501
Dobrý den, asi pžed patnácti lety jsem sehnal vrak skůtru, byl to typ 501 01 s 6V elektrikou kde tato poklička byla. Jak píše Pedol kryla otevřenou matici
zadního kola. Zadní kyvka byla vybavena ještě tlumičem pérování. Potom jsem koupil karoseri hodináře a na tomto tato poklička nebyla.
zadního kola. Zadní kyvka byla vybavena ještě tlumičem pérování. Potom jsem koupil karoseri hodináře a na tomto tato poklička nebyla.
- Martin Diviš
-
Autor tématu
Méně
Více
12.02.2017, 22:22 #21
od Martin Diviš
Odpověděl Martin Diviš pro téma Poklička 501
Tohle
- 505
-
Méně
Více
12.02.2017, 19:37 #22
od 505
Odpověděl 505 pro téma Poklička 501
A co takhle sem dat fotku aby jsme věděli o čem je řeč.
- pedol
-
Méně
Více
12.02.2017, 18:49 - 12.02.2017, 18:51 #23
od pedol
Odpověděl pedol pro téma Poklička 501
Zkusím zaspekulovat:
Mohlo by záležet na matce osy zadního kola. Pokud by to byla otevřená matice (standardní), pak by poklička chránila přesahující, vyčnívací závit. Pokud by byla "kloboučková", pak misky netřeba.
Na netu jsem našel dva katalogy ND 501, jeden pokličku uvádí, druhý ne. Katalogy však nejsou "svázány" s nějakým podtypem 501
Mohlo by záležet na matce osy zadního kola. Pokud by to byla otevřená matice (standardní), pak by poklička chránila přesahující, vyčnívací závit. Pokud by byla "kloboučková", pak misky netřeba.
Na netu jsem našel dva katalogy ND 501, jeden pokličku uvádí, druhý ne. Katalogy však nejsou "svázány" s nějakým podtypem 501
- Martin Diviš
-
Autor tématu
Méně
Více
10.02.2017, 00:39 #24
od Martin Diviš
Poklička 501 vytvořil uživatel Martin Diviš
Chci se zeptat. Na hodináři mám na zadním kole pokličku, která překrývá matku osy kola. Je 100% originál. Nikdy jsem neviděl, že by ji někdo prodával, nebo poptával. Je možně, že by to bylo jen na 501 1. serie?
Vygenerováno za 0.101 sekund