Demontáž kola primárního převodu z klikovky
- chabm
- Autor tématu
Méně
Více
04.11.2020, 17:10 #7
od chabm
Já už tam utahovací šroub nemám, ten šel dolů utahovákem. Už mám dole víko spojky a potřebuji sundat primární převod.
Odpověděl chabm pro téma Demontáž kola primárního převodu z klikovky
Já už tam utahovací šroub nemám, ten šel dolů utahovákem. Už mám dole víko spojky a potřebuji sundat primární převod.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- tt_02
Méně
Více
04.11.2020, 16:40 #8
od tt_02
Odpověděl tt_02 pro téma Demontáž kola primárního převodu z klikovky
Zdravím,
běžně stačí nasadit šroubovák do drážky, několikrát na něj poklepat směrem v ose šroubu, následně průbojníkem poklepat za okraj drážky směrem povolování šroubu. Vždy se malinko pohne a pak stačí pokračovat šroubovákem. Ještě se mi nestalo že bych takto šroub nepovolil.
běžně stačí nasadit šroubovák do drážky, několikrát na něj poklepat směrem v ose šroubu, následně průbojníkem poklepat za okraj drážky směrem povolování šroubu. Vždy se malinko pohne a pak stačí pokračovat šroubovákem. Ještě se mi nestalo že bych takto šroub nepovolil.
- chabm
- Autor tématu
Méně
Více
04.11.2020, 07:47 #9
od chabm
Odpověděl chabm pro téma Demontáž kola primárního převodu z klikovky
OK, díky, vyzkouším. Šroubovák musím objednat.
- pedol
-
Méně
Více
04.11.2020, 07:26 #10
od pedol
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odpověděl pedol pro téma Demontáž kola primárního převodu z klikovky
1. Ano
2. Ano
2. Ano
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- chabm
- Autor tématu
Méně
Více
03.11.2020, 22:00 #11
od chabm
Demontáž kola primárního převodu z klikovky vytvořil uživatel chabm
Prosím o radu - prvně rozdělávám ČZ motor, navíc skůtra 502. Sundal jsem ventilátor, povolil matici a po sundání víka spojky potřebuji sundat ozubené kolo primárního převodu - je jen na kuželu, stačí ho stáhnout?
Pak zápasím se šrouby, kterými jsou kartery stažené k sobě - nějaký předchůdce dal zpátky ožvýkané šrouby, čtyři se mi nepodařilo povolit. Ještě chci zkusit úderový šroubovák. Nebo máte jinou radu?
Díky
Pak zápasím se šrouby, kterými jsou kartery stažené k sobě - nějaký předchůdce dal zpátky ožvýkané šrouby, čtyři se mi nepodařilo povolit. Ještě chci zkusit úderový šroubovák. Nebo máte jinou radu?
Díky
Vygenerováno za 0.108 sekund