Držák rezervy a velká SPZ?
- Pamilinek
- Autor tématu
Méně
Více
09.01.2022, 15:31 #7
od Pamilinek
Odpověděl Pamilinek pro téma Držák rezervy a velká SPZ?
Rovnou i na připojení pava
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- pedol
-
Méně
Více
09.01.2022, 15:20 #8
od pedol
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odpověděl pedol pro téma Držák rezervy a velká SPZ?
Máte na mysli prostý držák na kolo a nebo kombinovaný i na připojení PAVa ?
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- tt_02
Méně
Více
04.01.2022, 11:19 #9
od tt_02
Odpověděl tt_02 pro téma Držák rezervy a velká SPZ?
Zdravím,
sám jsem řešil držák rezervy s veteran značkou na své 501. Protože zadní část byla dosti špatná a hodně vařená, nechtěl jsem ji zatěžovat nějakým držákem na 1-2 šrouby, udělal jsem celoplošný držák z 1,5 mm nerez plechu dle foto. Trochu jsem s tím zadní část i vyztužil . Velké SPZ to nijak nevadí, viditelnost myslím dobrá. Bude-li třeba, sundám kolo a poměřím.
sám jsem řešil držák rezervy s veteran značkou na své 501. Protože zadní část byla dosti špatná a hodně vařená, nechtěl jsem ji zatěžovat nějakým držákem na 1-2 šrouby, udělal jsem celoplošný držák z 1,5 mm nerez plechu dle foto. Trochu jsem s tím zadní část i vyztužil . Velké SPZ to nijak nevadí, viditelnost myslím dobrá. Bude-li třeba, sundám kolo a poměřím.
- Pamilinek
- Autor tématu
Méně
Více
30.12.2021, 05:07 #10
od Pamilinek
Držák rezervy a velká SPZ? vytvořil uživatel Pamilinek
Zdravím,
Vím že tady je spousta témat o držáku rezervy, ale nikde jsem nenašel jestli je možné mít rezervu u nové značky a jestli jdou použít originální držáky.
Řešil to prosím vás někdo?
Vím že tady je spousta témat o držáku rezervy, ale nikde jsem nenašel jestli je možné mít rezervu u nové značky a jestli jdou použít originální držáky.
Řešil to prosím vás někdo?
Vygenerováno za 0.125 sekund