Čz 175/502 proč mi jede pozpátku ?
- pedol
Méně
Více
18.07.2022, 10:45 - 18.07.2022, 11:55 #1
od pedol
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odpověděl pedol pro téma Čz 175/502 proč mi jede pozpátku ?
Je to tak, jak píše Miro.
Před 40ti lety jsem šetřil benzin a na křižovatkách jsem vypínal motor. Jednou jsem na zelenou nastartoval, pustil spojku a rozbil si koncové světlo o nárazník trolejbusu, stojícího za mnou (křižovatka Merhautova-Zemědělská) . Motor totiž chytil zpátečku. Bylo to špatným předstihem. Od té příhody jsem už pouštěl spojku opatrně, pomalu, abych včas reagoval, a nebo motor nevypínal.
Toť i moje vzpomínky.
Před 40ti lety jsem šetřil benzin a na křižovatkách jsem vypínal motor. Jednou jsem na zelenou nastartoval, pustil spojku a rozbil si koncové světlo o nárazník trolejbusu, stojícího za mnou (křižovatka Merhautova-Zemědělská) . Motor totiž chytil zpátečku. Bylo to špatným předstihem. Od té příhody jsem už pouštěl spojku opatrně, pomalu, abych včas reagoval, a nebo motor nevypínal.
Toť i moje vzpomínky.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Sokol
- Autor tématu
Méně
Více
18.07.2022, 07:08 #2
od Sokol
Odpověděl Sokol pro téma Čz 175/502 proč mi jede pozpátku ?
Děkuji
Budu muset dojet domů a podívám se na ten předstih. Byl jsem s toho uplně hotový když jsem na křižovatce málem nacouval do auta .
Budu muset dojet domů a podívám se na ten předstih. Byl jsem s toho uplně hotový když jsem na křižovatce málem nacouval do auta .
- Miro
Méně
Více
18.07.2022, 06:22 #3
od Miro
Odpověděl Miro pro téma Čz 175/502 proč mi jede pozpátku ?
V prvom rade by som skontroloval predstih, asi bude malý alebo žiadny.
Spomínam si, že ako puberťáci sme s tým laborovali na pinckoch a naschvál sme jazdili dozadu, no pokúšali sme sa o to...
Spomínam si, že ako puberťáci sme s tým laborovali na pinckoch a naschvál sme jazdili dozadu, no pokúšali sme sa o to...
- Sokol
- Autor tématu
Méně
Více
18.07.2022, 06:13 #4
od Sokol
Čz 175/502 proč mi jede pozpátku ? vytvořil uživatel Sokol
Dobrý den, zase mám další dotaz.
Motorka mi dneska cestou do práce, začala jezdit jakoby na zpátečku.
Na křižovatce jak jsem zastavil, chtěl jsem se rozjet a místi dopředu jela dozadu.
Po vyndání fajfky protočení motoru zase jela normálně. Ještě jsem se s tím nesetkal, tak nevím na co se mám podívat.
Motorka mi dneska cestou do práce, začala jezdit jakoby na zpátečku.
Na křižovatce jak jsem zastavil, chtěl jsem se rozjet a místi dopředu jela dozadu.
Po vyndání fajfky protočení motoru zase jela normálně. Ještě jsem se s tím nesetkal, tak nevím na co se mám podívat.
Vygenerováno za 0.078 sekund