Poloautomat spojky ČZ 502/03 dynamostartér 12V De luxe
- L.K.T
- Autor tématu
Méně
Více
12.09.2022, 13:57 #1
od L.K.T
Odpověděl L.K.T pro téma Poloautomat spojky ČZ 502/03 dynamostartér 12V De luxe
Díky za poznatek. Předělám

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- pedol
-
Méně
Více
12.09.2022, 13:28 #2
od pedol
Všiml jsem si, že máte opačně montovanou spojku řetězu. Kdyby jako "štrejchla" třeba o deformovaný kryt řetězu, tak by se ta pojistka mohla vysmeknout. Po směru pohybu řetězu má být plná celistvá část pojistky
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odpověděl pedol pro téma Poloautomat spojky ČZ 502/03 dynamostartér 12V De luxe
Všiml jsem si, že máte opačně montovanou spojku řetězu. Kdyby jako "štrejchla" třeba o deformovaný kryt řetězu, tak by se ta pojistka mohla vysmeknout. Po směru pohybu řetězu má být plná celistvá část pojistky
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- L.K.T
- Autor tématu
Méně
Více
12.09.2022, 12:54 #3
od L.K.T
Děkuji za srozumitelnou odpověď
na etovar.eu jsem právě koukal. Díky!

- pedol
-
Méně
Více
12.09.2022, 10:48 - 12.09.2022, 10:59 #4
od pedol
Odpověděl pedol pro téma Poloautomat spojky ČZ 502/03 dynamostartér 12V De luxe
Uvnitř motoru je tyčka s kalíškem, který se opírá o ocelový přítlačný talíř spojky. Z pravé strany je pak vsunuta prostá ocelová tyčka. Někdo má mezi tyčkami ocelovou kuličku, která má eliminovat točivý moment mezi tyčkami navzájem, v katalogu ND však uvedena není. Konce tyček mají prohlubeň pro tu kuličku.
K délce tyčky:
Dle www.motoren.sk/vypinacia-tycka-spojky-140mm---jawacz-e1818 má tyčka pro skutra 140mm, typ je uveden pod obrázkem.
Koupit pak na etovar.eu/cs/jawa-cz-353-354-kyvacka/285...-spojky-3-druhy.html a taky těsnění
P.S. To nejsou dvě varianty, to jsou dvě tyčky korektně za sebou.
K délce tyčky:
Dle www.motoren.sk/vypinacia-tycka-spojky-140mm---jawacz-e1818 má tyčka pro skutra 140mm, typ je uveden pod obrázkem.
Koupit pak na etovar.eu/cs/jawa-cz-353-354-kyvacka/285...-spojky-3-druhy.html a taky těsnění
P.S. To nejsou dvě varianty, to jsou dvě tyčky korektně za sebou.
- L.K.T
- Autor tématu
Méně
Více
12.09.2022, 07:14 #5
od L.K.T
U 175/502 musí být na tyčka s kalíškem nebo bez? V seznamu ND jsou obě varianty a nenašel jsem žádné vlákno, kde by to někdo zmiňoval. Chci tento díl objednat a je také několik variant délky tyčky.. Naměřil jsem k záchytu cca 120mm. V záchytu ke kuličce + cca 12mm. Díky!
- L.K.T
- Autor tématu
Méně
Více
10.09.2022, 13:15 #6
od L.K.T
Díky za odpovědi. X hodin hledám co tam chybí a bude to ta tyčka s těsněním. Jsem teď odjetý, tak na to pak mrknu. Jsem nováček, musím v Hradci Králové někoho sehnat a toto je téměř poslední věc, která mě dělí od zprovoznění. Přes seznam ND je to pro mne bohužel někdy složité.. Kvalty tam zařadit nohou jdou bez problému u nenastartovaného stroje. Nahrávám fotografie koupeného poloautomatu a takhle jak je vše na fotkách jsem to namontoval.
Vygenerováno za 0.143 sekund