Umístění cívky zapalování
- MilK
- Autor tématu
Méně
Více
04.08.2024, 20:34 #1
od MilK
Odpověděl MilK pro téma Umístění cívky zapalování
Pánové, děkuji mnohokrát !
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- jirala
Méně
Více
04.08.2024, 18:05 #2
od jirala
Odpověděl jirala pro téma Umístění cívky zapalování
- pedol
Méně
Více
04.08.2024, 14:51 - 04.08.2024, 14:52 #3
od pedol
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odpověděl pedol pro téma Umístění cívky zapalování
Otevřete boční dvířka u ventilátoru a za pantem směrem dozadu a nahoru je plechová příčná výztuha karoserie. V ní je otvor pro šroubek pro uchycovací sponu (objímku) cívky
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- MilK
- Autor tématu
Méně
Více
04.08.2024, 09:47 #4
od MilK
Umístění cívky zapalování vytvořil uživatel MilK
Dobrý den,
stal jsem se šťastným majitelem ČZ 175/502 a snažím se ho dát dohromady, protože některé díly chybí. Aktuálně nejvíc řeším, kde byla originálně umístěna zapalovací cívka. Nedaří se mi to vyčíst z žádné dokumentace, kterou jsem kde našel. Kdysi, v 80 letech, jsem tento typ skůtra měl, ale nějak si už nemohu vybavit, kde ta cívka byla umístěna, skůtr mi tehdy bez problémů jezdil, takže jsem neměl potřebu nic zásadně opravovat a asi proto si to nepamatuji...
Nenašel by se zde člověk ochotný poslat mi třeba nějakou fotografii nebo popis, kde a jak byla cívka uchycena ? Předem díky.
stal jsem se šťastným majitelem ČZ 175/502 a snažím se ho dát dohromady, protože některé díly chybí. Aktuálně nejvíc řeším, kde byla originálně umístěna zapalovací cívka. Nedaří se mi to vyčíst z žádné dokumentace, kterou jsem kde našel. Kdysi, v 80 letech, jsem tento typ skůtra měl, ale nějak si už nemohu vybavit, kde ta cívka byla umístěna, skůtr mi tehdy bez problémů jezdil, takže jsem neměl potřebu nic zásadně opravovat a asi proto si to nepamatuji...
Nenašel by se zde člověk ochotný poslat mi třeba nějakou fotografii nebo popis, kde a jak byla cívka uchycena ? Předem díky.
Vygenerováno za 0.091 sekund