jak na technickou
- Kovář Vimperk
Méně
Více
14.02.2011, 18:57 - 14.02.2011, 19:00 #7
od Kovář Vimperk
Odpověděl Kovář Vimperk pro téma jak na technickou
Pro flippi,,,,,,pokud nemáš k dipozici troch tech,zázemí,tak to bude velká fuška,,,,,prodej mi ho ,,právě takový potřebuji,,mám 502 jako novou,,repasovanou ale nemá doklady,,nebo víš o někom s doklady jako máš Ty ???? Kovář Vimperk !! Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. tel.604422844
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- flippy
- Autor tématu
31.07.2006, 10:00 #8
od flippy
Odpověděl flippy pro téma jak na technickou
No teďko o víkendu jsem svý prase projel, jede docela dobře, i obstojně brzdí, akorát potřebuje trochu vyčistit a promazat. Každopádně vypadá jako kupa šrotu na první pohled(oprejskanej lak, orezlá karosérie, vejfuk je jeden kus rzi a zbytek chromů nevypadá o moc líp:-(, časem bych ho chtěl dát do 100% stavu.
- flippy
- Autor tématu
20.07.2006, 07:37 #9
od flippy
jak na technickou vytvořil uživatel flippy
Čau vyhrabal jsem po tátovi na chalupě 502 v dost žalostném stavu. Rád bych jí dal nějak do kupy. Otec na ní z nostalgie dál platí povinné ručení, ale na technický nebyla tak 20 let. Poraďte postup. Taky si myslim, že je v současný době ve stavu, kdy by technickou neprošla. Za největší problém vidim tlumiče. Přední kolo bylo nepravidelně sjetý, což je prej známka nefunkčních tlumičů. Existuje nějaká firma(nebo někdo z vás), co by je dokázala dát dokupy? Jinak jsem úplná lama, co se týče těchhle věcí, tak se mnou buďte trpěliví
Vygenerováno za 0.077 sekund