Jarní VeteránTechna 16.4.2022 Brno výstaviště (dříve Motortechna)

  • HonzaBK
  • Autor tématu
  • Offline
  • z6hurvinekvseznam.cz
Více
10.04.2022, 18:49 #1 od HonzaBK
Dobrý den,
jen pro pořádek, bohužel žádná MotorTechna již neexistuje, Majitel ochranné známky Mototechna, kterého nebudu jmenovat ale dá se dohledat, nám zakázal používat podobný název, proto jsme museli akci přejmenovat.
Doufám že nenastane trapná situace, že nějaký vystavovatel nebo prodejce si nepřečte podmínky a bude chtít odjet dříve, než je v podmínkách, tj. ve14.00 hodin. Pavilon je pro provoz vozidel uzavřen od 8,00 do 14,00 hod. Pokud se tito vystavovatelé a prodejci nechtějí podřídit pravidlům, nemusí vystavovat, můžou si koupit vstupenku pro kupující a přijít a odejít kdykoliv. Doufát tedy, že jak správně píšete, tato trapná situace nenastane a všichni prodávající a vystavovatelé budou dodržovat pravidla. Pokud máte nějaký nápad jak toto vyřešit, prosím o jeho sdělení, rádi ho vyzkoušíme. Případně nám prosím sjednejte ve Vaší režii pojistku, pokud povolíme provoz vozidel v pavilonu a něco se stane nějakému chodci, tak ať jsme kryti. Samozřejmě jsou i další důvody, ale ten hlavní je bezpečnost návštěvníků!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
06.04.2022, 19:01 #2 od 505
Děkujeme za pozvání, řekl bych že Motortechna má své dobré jméno v širokém okolí, a členové z Brna a okolí se výstavy aktivně účastní více jak 15let. Jen bych se chtěl zeptat jestli i letos se bude výstava konat v pavilonu Z, a jestli se bude konat i trapná situace s neumožněním odjezdu před 14:00.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • HonzaBK
  • Autor tématu
  • Offline
  • z6hurvinekvseznam.cz
Více
06.04.2022, 13:26 #3 od HonzaBK
Pánové a dámy. Dovoluji si Vás pozvat na Jarní VeteránTechnu na brněnské výstaviště, která se koná na velikonoční sobotu 16.4.2022. Pro kupující je příjezd bránou číslo 9 již od 6 hodin, ale do areálu burzy se dostanete až od 8,00 hodin, Pro prodávající je příjezd od 5 hodin ráno bránou číslo 10. Snažili jsme se odstranit ranní zácpy, které vznikají okolo příjezdu, proto jsme dali parkování zdarma a mírně jsme zvedli vstupné. Doufáme, že bude hezké počasí, vezměte sebou manželku, vysaďte ju u Vaňkovky, dejte jí do ruky zlatou platební kartu a nechte ju tam celé dopoledne. Pak tyto peníze připočtěte ke své útratě na burze a uvidíte co Vás ty díly stojí peněz.
Těšíme se na Vás.
Jan Šustáček
hlavní pořadatel
www.veterantechna.cz

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.077 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account