Kamarádi skútristi,

.

Kamarádi skútristi, několik let jsem trénoval vaši trpělivost informacemi o připravované knize Čezeta .....a ty ostatní, a to zprávami jak v Čezetářském občasníku, tak i na stránkách Skútrklubu Čezeta. Nebylo mi to úplně příjemné, že stále jen slibuji, i když kniha byla už z velké části hotová. Stále jsem však nemohl najít ten správný směr, kudy se vydat. Udělat knihu jednoduchou ve formě a formátu původní příručky ke skútrům nebo vyslyšet názory některých potencionálních čtenářů a přidat barevné fotky? Dokonce jsem slyšel i názor, že by přílohou mohlo být CD-čko s fotkami popř. i s naskenovaným katalogem náhradních dílů pro jednotlivé typy. Vloni na podzim však nastal obrat, získal jsem kontakt na vydavatelství Grada, které okamžitě můj rukopis přijalo a zařadilo knihu do edice Retro pro rok 2008.
Pro mě nastala spousta další práce, protože jsem musel knihu částečně přepracovat kvůli jinému formátu a samozřejmě hlavně shánět vhodné fotky v co nejlepší kvalitě, které by vyhovovaly požadavkům grafika a tiskárny. Snad se všechno povedlo a kniha byla 29. srpna vydána pod názvem Skútr Čezeta.
Chci jen upozornit na určitou nesrovnalost v anotaci na stránkách vydavatelství Grada, kde je uvedeno, že kniha obsahuje i kapitoly o dálníkách a kapotovaných motocyklech. Tyto kapitoly byly nakonec vypuštěny, abychom se vešli do požadovaného počtu stránek. Pokud vše dopadne podle mých představ, měly by se tyto kapitoly objevit v další knize, jejíž název bych zatím nechtěl prozrazovat, ale skútry už to nebudou.
Jsem rád, že vás mohu konečně tímto informovat o završení svého několikaletého úsilí a doufám, že se vám bude kniha aspoň trochu líbit.

Knihu možno zakoupit např. ve vydavatelství Grada.

S pozdravem
Marcel Malypetr

You have no rights to post comments

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account