Gratulace

Napsal Miro .

V těchto dnech oslavuje významné životní jubileum, 70 let, zakládající předseda Skútr klubu Stanislav Borovec.
Stando, přejeme Ti do dalších let mnoho zdravíčka a další tisíce kilometrů na Čezetě bez nehody a poruchy.

Za všechny členy Skútr klubu
Miro Gerža

 

Představení elektrické Čezety

Napsal Václav Sochr .

V pátek 16.10. jsme prožili pěkné odpoledne v Mirošovicích. Byli jsme pozváni panem Neilem Smithem majitelem firmy vyrábějící elektroskútry Čezeta 506 k prohlídce nového showroomu jeho firmy.

Pan Smith nás seznámil s vývojem záměru vyrábět elektroskútry Čezeta 506, s důvodem proč si vybral právě Čezetu a s plány do budoucna. Je přesvědčen, že elektrický pohon je budoucností v dopravních prostředcích a u motocyklů do města pak zejména. Potěšilo nás hodnocení výjimečné výhodnosti použít za základ právě Čezetu. Je velice krásná, výhodná pro instalaci všech komponentů (je tlusťoučká jako prasátko) a jako retro si nezadá například ve srovnání s Vespou.

Po seznámení i s mnohými detaily a vychytávkami skútru jsme měli všichni možnost projet se s prvním prototypem.

Byl to věru nádherný zážitek. Pak jsem se vrátili do schowroomu k občerstvení a další diskusi.
Vše uteklo jako voda a před 16-ctou hodinou jsme se rozjeli ke svým domovům. 

K dokreslení zážitků přikládám několik fotografií.

Zdraví
Vašek

Další informace, fotky a videa na Rajčeti.

Dear friends and fans of Cezeta!

Napsal Miro .

Just a quick update from Cezeta and a hi from me. I joined Neil recently to hopefully make Cezeta a great story together with you, our friends and supporters.
 
Cezeta is moving fast towards becoming the top retro electric scooter. Its big bodied fifties design is ideal to put all the electric stuff inside, so we get a range of 100km and a speed of 100km/h, fantastic specs for city riding. The scooter is really a pleasure to ride, smooth, low CG, very quiet (we are adding bluetooth speakers because you literally can listen to music while riding it, while making it safer as a "here I come" in the city traffic. 

Česká kniha rekordů

Napsal Miro .

Dobrý den, právě dokončujeme pátý díl České knihy rekordů, ve které je zapsáno také Vaše jméno, Váš rekordní počin.
Kniha napsaná v českém jazyce bude k mání v průběhu listopadu 2015 a je předurčena být ideálním dárkem pro Vaše přátele, příbuzné a známé.
Objednávat můžete už nyní na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo prostřednictvím objednávkového formuláře.
Cena je 399,- Kč + poštovné dle platného ceníku České pošty.

Pro členy skútr klubu trvale platí nabízená cena 399,- Kč včetně poštovného. Stačí do poznámky v objednávce napsat, že se jedná o člena Skútr klubu Čezeta.
Tato AKCE platí při objednání
Czech Book of Records, anglické verze knihy, ve které jste také zapsáni.

Sbírka na památník J. F. Kocha

Napsal Miro .

Z iniciativy známého čezetáře Marcela Malypetra se letos dočká ve své rodné vsi Mcely u Nymburka památníku / pamětního místa J.F.Koch, závodník, cestovatel a především významný a osobitý motocyklový konstruktér, jehož nesmrtelné Pragovky a skútry Čezety snad není potřeba blíže představovat. Realizace památníku bude financována z výtěžku veřejné sbírky, pro jejíž konání za tímto účelem získal od Krajského úřadu StČ kraje Osvědčení OÚ Mcely. Velikost a provedení památníku závisí na množství vybraných finančních prostředků. Vyzýváme proto všechny příznivce J.F.Kocha, aby zvážili svoji účast na sbírce a své finanční dary zaslali od 15.5.2015 do 30.6.2015 (čím dříve, tím lépe, definitivní rozhodnutí o provedení památníku musí být učiněno nejpozději v polovině června) na
číslo účtu: 269935108/0300.

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account