závěrečná vyjížďka - Helfštýn

Více
29.09.2011, 12:43 #7 od pavel_v
Odpověděl pavel_v pro téma závěrečná vyjížďka - Helfštýn
"pěkná" nehoda ... přeji brzké zotavení !

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
28.09.2011, 08:24 - 28.09.2011, 08:27 #8 od skoty
Odpověděl skoty pro téma závěrečná vyjížďka - Helfštýn
Ano,výlet pěknej, i když byl značně poznamenán ranní nehodou Tomáše v Brně.Byl jsem na místě cca 15 minut po střetu a doteď nechápu, proč se to muselo stát.Jezdím teď tak, že už téměř zastavuji i když jsem na hlavní a přejíždím vedlejší.Dávám "do placu" ještě foto z místa činu.Fotku pachatele sem nedám - "ochrana osobnosti" toho blba. Jinak Miro, asi Tě zklamu, ale já jsem v neděli ujel přesně 315 km a Jara dokonce cca 360! Skoty.

Více
28.09.2011, 08:24 - 28.09.2011, 08:35 #9 od skoty
Odpověděl skoty pro téma závěrečná vyjížďka - Helfštýn

Více
26.09.2011, 17:24 #10 od Kličkyn
Odpověděl Kličkyn pro téma závěrečná vyjížďka - Helfštýn
To DRHouse-náhodou to bylo u tebe fajn a byla to skvělá tečka na závěr.Jinak ty fotky Tomovýho skutra jsou fakt drsný..Až bude Tomáš v pořádku tak uřčitě sbírku doplní, ale jelikož je to fanda strojů co jsou hezké i v původním stavu tak tato ztráta ho bude bolet zřejmě napořád,protože pokud se nemejlím ,tak to byl origoš stav.Je to škoda.Kamila bude určitě informovat jak to s Tomem vypada tak to budem sledovat.Nechcu se nikoho dotknout ale příjemě mě překvapila ta spoluůčast a starost o kolegu,protože jsem to ještě nikdy nezažil, aby tak lidi drželi pohromadě i na dálku a ja su strašně rád že jsem se dostal mezi takový lidi.Ahojte Pavel

Více
26.09.2011, 14:28 - 26.09.2011, 14:30 #11 od Uďa
Odpověděl Uďa pro téma závěrečná vyjížďka - Helfštýn
Tahle akce byla vážně super! Rád jsem vás všechny po dlouhé době viděl. Projel jsem se také docela fest, celkem jsem najel cca. 200 Km. Jinak jsem dostal e-mail od Kamily, ve kterém mi poslala fotky Tomášova skútru a popsala mi jeho zranění! Jelikož to tady ještě nikdo nenapsal, tak to píšu já! Tom je sice hodně potlučenej, ale dostane se z toho. Celkem si z havárky odnesl tyto památky :má zlomenou pravou ruku v zápěstí, zlomené levé rameno, zlomených pár žeber, naražený levý bok a pravé koleno.
Ovšem jeho skútr je na tom podstatně hůře, protože to asi už nerozchodí!

..........a osmého dne stvořila Bůh skútr.... ;)

Více
26.09.2011, 14:08 #12 od Dr.House
Odpověděl Dr.House pro téma závěrečná vyjížďka - Helfštýn
Me neni treba dekovat,moc rad jsem Vas tu uvital,i kdyz uz bylo pozde a bylo to takove narychlo.Vylet byl opravdu moc vydareny,me uz jen ceka nejak pres zimu sprovoznit,zrenovovat asi nee,oba stroje,at na jare muzem s Vendou a s Vama vyjet oba na skutrech.
Tomasovi prejeme vsichni brzke uzdraveni,at se s nami muze brzo ucastnit dalsich akci.
Stana a Venda

732 834 974
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vygenerováno za 0.112 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account