Elekt. regulátor a zapalovanie

Více
31.01.2010, 09:53 #1 od alda
Odpověděl alda pro téma Elekt. regulátor a zapalovanie
Zdravíčko ,
elektronický regulátor ze stránek ';dobijeni.webpark.cz'; mám doma a před montáží je potřeba upravit zapojení statoru dynamostarteru. Výrobce mi poslal s regulátorem také schema zapojení a na email i fotografie jak toto provést. Elektronické zapalování, podle jeho webové prezentace, také vyrábí. Jinak kompletní sady elektronického zapalování vyrábí firma VAPE www.vape.cz .

Nahradit původní relé a stykač lze pomocí kombinace regulátoru s co možná nejbližším výkonem a nějakým výkonovým relé (třeba z toho žhavení, jak píšete).

Pavel

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
30.01.2010, 16:23 #2 od Lupi
Odpověděl Lupi pro téma Elekt. regulátor a zapalovanie
slysel jsem, ze toto dodava i firma elektronic data kleiber.de, muzes to zkusit.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
29.01.2010, 08:32 #3 od brigante36
Elekt. regulátor a zapalovanie vytvořil uživatel brigante36
Zdravím. Chcem sa spýtať, či tu niekto z Vás nemá skúsenosti so zástavbou elekt. zapalovania a relé do skútra? Mám ČZ 501/05 s dynamoštartérom a k tomu dve nefunkčné relé. A keď už budem musieť do toho investovať, tak by som najradšej skúsil elekt. relé a aj zapalovanie. Videl som to zastavané vo Velorexovi 350 s dynamoštartérom (bolo myslím od firmy IMSoft). Ja som síce na internete našiel návod a program z časopisu AR 07/2003 na elekt. zapalovanie a chcel by som vyskúšať to. Nemá niekto z Vás ešte návod na výrobu elekt. relé, alebo nemá niekto skúsenosti s elekt. regulátorom zo stránky dobijeni.webpark.cz?
Prípadne myslím, že niekto tu na fóre písal, že použil spínacie relé a dáky regulátor z auta (spínacie relé myslím, že zo žhavenia z dákeho dieslového motoru), nemohol by sa mi prosím ozvať a napísať, aké typové označenie daných súčiastok to bolo a z akých áut? Ďakujem.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.078 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account