Prerušovač smeroviek

Více
12.02.2010, 20:22 #1 od adkoslav
Odpověděl adkoslav pro téma Prerušovač smeroviek
Ahoj.
Asi by bolo dobre vediet ktory kontakt z baterky mas ukostreny. V scheme je ukostreny + a pokial das zo spinacky +pol cez prerusovac na smerovky tak sa to moze spravat divne. Nie som elektrikar, ale asi by som dal na prerusovac minus a z neho na prepinac smeroviek(po prepnuti na blikanie) by to slo cez ziarovku na kostru(+) a malo by to fungovat. Kludne ma opravte ked sa mylim.
Ja mam nieco take:
www.motoren.sk/shop/detail/1970

adkoslav

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12.02.2010, 19:55 - 13.02.2010, 10:37 #2 od Dodo
Odpověděl Dodo pro téma Prerušovač smeroviek
Ahoj. Original prerušovač smeroviek mal na predaj Miloš Daďo: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a myslím si, že ti aj poradí. Stačí mu len napísať.Pokial chceš schému komplet elektr.zapojenia tak mi môžeš napísať: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12.02.2010, 09:03 #3 od PaloP
Prerušovač smeroviek vytvořil uživatel PaloP
Zdravím. Mám problém s prerušovačom smeroviek. Robím celkový repas skútra, a teda aj novú elektriku. Na nete som našiel elekt. schému, podľa nej som urobil elektriku, ale mám problém s prerušovačom smeroviek. V schéme je dvojvývodový.
Aký používate vy? V mototechne sa dá zohnať klasický "analógový" českej výroby cca okolo 7,9 € s tromi vývodmi 12V 2x21W + 2x21W. Mal som problém, na ktoré kontakty to zapojiť. Zapojil som to na + kontakt prúd od spínačky cez poistku a zo Z kontaktu kábel do vypínača. Keď to zapnem, tak to bliká príliš rýchlo. Šteloval som to aj tým štelovacím šrúbom, ale je to vždy len horšie. Mám tam originál žiarovky 4 ks 12V 15W. Skúšal som tam aj 12V 21W, ale nič sa skoro nezmení, resp. párkrát blikne a potom sa prerušovač sekne a začne sa hriať. Neviete mi niekto poradiť správny prerušovač, a zapojenie? Ďakujem.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.079 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account