Depozit

Více
09.01.2024, 10:02 #1 od AlesK
Depozit vytvořil uživatel AlesK
Včera jsem si byl u jedné z motorek po roce prodloužit depozit na dobu neurčitou a dotaz za okýnkem zněl, jestli mám představu, kdy si značky vyzvednu zpět? Po odpovědi, že nemám tušení mi bylo sdělena novinka, že mi značku do cca 3 let automaticky vyřadí a pokud si přijdu depozit vyzvednout, dají mi automaticky značku novou s novým techničákem. Jelikož mám v depozitu více strojů a některé mají i historickou malou okresní SPZ (motocykl), o kterou bych nerad přišel, budu si u těchto strojů, které již jsou v depozitu na dobu neurčitou, muset vypsat žádost za 200,- Kč o zachování původní SPZ. U nových strojů mi je to jedno, u těch starších to má význam, ale počítejme s tím, že nám staré SPZ stejně jednou zruší

Další pecka byla, že prodloužení depozitu na dobu neurčitou mám jen slovně od paní za okýnkem, nebylo možno ji do velkého techničáku již zaznamenat :D, ale techničák mi paní vrátila zpět.

A poslední - údaje - zejména vyjímky zapsané ve velkém TP nebyly zapsané v počítači - např. omezení výkonu na 35 kW. Co se bude dít na technický jednou je zatím záhada říkala paní za okýnkem a kroutila sama nad tím hlavou :). Takže si ze starých velkých techničáků ponechat minimálně kopie.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.073 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account