Depozit

Více
09.01.2024, 10:02 #1 od AlesK
Depozit vytvořil uživatel AlesK
Včera jsem si byl u jedné z motorek po roce prodloužit depozit na dobu neurčitou a dotaz za okýnkem zněl, jestli mám představu, kdy si značky vyzvednu zpět? Po odpovědi, že nemám tušení mi bylo sdělena novinka, že mi značku do cca 3 let automaticky vyřadí a pokud si přijdu depozit vyzvednout, dají mi automaticky značku novou s novým techničákem. Jelikož mám v depozitu více strojů a některé mají i historickou malou okresní SPZ (motocykl), o kterou bych nerad přišel, budu si u těchto strojů, které již jsou v depozitu na dobu neurčitou, muset vypsat žádost za 200,- Kč o zachování původní SPZ. U nových strojů mi je to jedno, u těch starších to má význam, ale počítejme s tím, že nám staré SPZ stejně jednou zruší

Další pecka byla, že prodloužení depozitu na dobu neurčitou mám jen slovně od paní za okýnkem, nebylo možno ji do velkého techničáku již zaznamenat :D, ale techničák mi paní vrátila zpět.

A poslední - údaje - zejména vyjímky zapsané ve velkém TP nebyly zapsané v počítači - např. omezení výkonu na 35 kW. Co se bude dít na technický jednou je zatím záhada říkala paní za okýnkem a kroutila sama nad tím hlavou :). Takže si ze starých velkých techničáků ponechat minimálně kopie.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.064 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account